Мова
Мова
Язык
English
cartuser
29 Лютого 2024

Новинки лютого 2024

@gramofon.ua

Лютий видався плідним! І тому можемо похвалитись такими новинками шаблонів фотокниг:

  1. «Книга спогадів» - по мотивам популярного фентезі «Гаррі Поттер». Кожної зими ми всі поринаємо в світ магії. Це вже як ритуал, який дарує комфорт та затишок. І як же обійтись без магічної книги спогадів, де фото оживають?


  2. Оновлення серії «Країни» - оновлення дизайнів фотокниг присвячених країнам. Вже готові: Польща, Чехія, Німеччина, Італія, США та Канада. Далі буде.


  3. «Мій 30-ий День народження». Твої солодні 30. Вже більш досвідчена та така ж прекрасна. Цей крок в свою нову еру варто запам'ятати.


  4. «Чоловік року». Хто не хотів би опинитись на обкладинці найвпливовішого бізнес журналу сучасності? Ну а про список найуспішніших людей за версією Fordes не варто пояснювати. З нашим шаблоном фотокниги ви маєте можливість подарувати обраному чоловіку примірник присвячений йому єдиному.


  5. «Випадкові фото» - ми знаємо - ви таке любите. Тільки фото. Багато фото і нічого зайвого. Ми нарахували 157 фото +6 на обкладинці. А скільки фото вам вдасться помістити в фотокнигу?


  6. «Маленький». Маєте багато фото вашої малечі зроблених на телефон? Тоді цей шаблон для вас. Для чудової фотокниги зі спогадами достатньо і звичайних фото та відео. Так, не забувайте робити «живі фото» в вашій фотокнизі.


  7. «Графічно». Легкий та свіжий шаблон випускної фотокниги. Мінімалістичні графічні елементи. Додаєте фото вашого класу і випускний альбом для зумерів готовий.


На сторінці кожного шаблону можете прорахувати ціну фотокниги з бажаними параментами та розміром. А на тираж від 10 однотипних (з однаковими параментами) фотокниг у нас діє тиражна знижка 20%. Деталі тут.

Завжди раді вашим замовленням!