Мова
Мова
Язык
English
cartuser
01 Травня 2018

Що подарувати сім'ї та колегам

@gramofonua

Підбиражмо універсальні подарунки

Вигадувати і вибирати подарунки завжди було справою нелегкою. Мало того, тільки все придумаєш і вибереш - бац, рік пройшов і треба придумувати і вибирати заново! Можна трохи полегшити собі ці приємні клопоти і віднайти один раз і назавжди традиційні подарунки. Сучасний друк фотографій може стати бездонним (ну, майже) джерелом таких подарунків!

Ти можеш щороку дарувати колегам по роботі календарі з вашими фотками. Однакові календарі з різними фотографіями і різним оформленням, кожен раз. Мила така традиція. У нас є компактний і стильний календар у вигляді карток на дерев'яній підставці, який стане функціональною прикрасою будь-якого офісного столу.

Твоя подруга буде в захваті, якщо ти подаруєш їй інстабук з її найкрутішими фотографіями. Це може бути щорічний підсумковий інстабук! В цю традицію можна додати трохи інтриги і перцю, якщо ви будете вибирати і друкувати фотографії один для одного. Вона для тебе, а ти для неї, на свій вибір.

Традицію привозити з подорожей магнітики можна вдосконалити. Друкувати свої власні авторські фотомагніти і дарувати їх після кожного відпустки друзям і родичам. Фотомагніти з фотографіями улюблених онуків можуть стати чудовим подарунком для бабусь і дідусів. Весь холодильник можна обліпити такими подарунками і занадто багато їх не буде ніколи!

Якщо в твоїй родині заведено збиратися всім разом на Різдво, то різдвяна фотокнига, подарований дідусеві та бабусі, буде радувати їх весь рік, поки ти не подаруєш їм наступну різдвяну фотокнигу!

Фотокартина найбільше підходить на роль подарунка, але дарувати фотокартини щороку на кожне свято варто тільки власникам дуже великих будинків з великою кількістю вільних стін! Але це не означає, що з фотокартини не можна зробити традицію. Ти можеш традиційно збирати всю сім'ю для групового фото раз на п'ять-десять років і робити з цього фото картину, щоб повість над каміном в своєму родовому маєтку!

Ти можеш погортати готові шаблони для фотокниг і подумати, для кого фотокнига могла б стати приємним подарунком. Може бути, твій тато любить фотографувати, але не друкує фотографії, а просто викладає їх в соцмережу? Подаруй йому сертифікат або зроби для нього фотокнигу-сюрприз. Вийде зворушливий вияв уваги, вагоміше лайків в соцмережах!