Мова
Мова
Язык
English
cartuser
05 Квітня 2018

5 причин друкувати фотокниги

@gramofonua

Насправді, їх більше ;)

1. Пам'ять

Фотографії робляться, щоб назавжди закарбувати моменти нашого життя в пам'яті. А численні дослідження вчених підтверджують, що інформацію з паперових "носіїв" ми сприймаємо набагато яскравіше і краще, ніж ту ж інформацію з екранів гаджетів. Наш мозок і пам'ять влаштовані таким чином, що численні деталі, такі як шурхіт і запах сторінок, тактильні відчуття від них, або приємної обкладинки зі шкірозамінника, активізують сенсори сприйняття і дійсно "оживляють" спогади. Матеріальний світ поки що, як і раніше, яскравіший за віртуальний, принаймні для нашого дуже навіть матеріального та фізичного мозку!

2. Творчість

Звичайна фотокнига, своїми руками персоналізована і перетворена в незвичайну, додає +100 пунктів до сентиментальності фото в ній! Ти будеш з теплотою згадувати не тільки моменти з фотографій, але і процес оформлення альбому! Використовуй готові шаблони для фотокниг на нашому сайті, якщо ти початківець-сентименталіст, або створюй свій власний шаблон в нашому редакторі, якщо твої творчі амбіції вимагають більше свободи.

3. Подарунки

Наприклад, у тебе весілля, а улюблена тітка не змогла на ній побувати. Ти можеш замовити для неї весільну фотокнигу. Ми друкуємо фотокниги в Україні, але можемо відправити їх поштою в будь-яку країну світу. Тобі не обов'язково залишати свою зону комфорту, щоб створити такий пам'ятний подарунок! Крім того, ти можеш подивитися, як в кінцевому результаті буде виглядати твоя фотокнига онлайн на нашому сайті.

magnets

4. Нетворкінг

Нетворкінг - це сучасна інтерпретація старої і надійної концепції успіху "Зв'язки вирішують все!". Фотокнига може істотно допомогти тобі зміцнити корисні нові зв'язки, що з'явилися, наприклад, на бізнес-курсах або тренінгах. Спільні фотографії, надруковані в легкому і сучасному форматі інстабук, допоможуть тобі справити хороше враження на твоїх потенційних партнерів або клієнтів. Недорога і ефектна інвестиція в твоє бізнес-майбутнє!

5. Реставрація

Старі сімейні фотографії приємно час від часу діставати і переглядати. Але старі фотографії бувають крихкими і від частого використання можуть зноситися. Щоб зберегти їх для нащадків, ти можеш оцифрувати старий альбом і надрукувати його заново. Сучасний друк фотокниг страхує старі і нові фото від заламування куточків, від вицвітання і пожовтіння. Оригінал можна дбайливо зберігати як сімейну реліквію, а копію діставати і милуватися на кожне сімейне торжество, або ж зробити кілька копій для кожного члена сім'ї окремо!

magnets