Мова
Мова
Язык
English
cartuser
19 Січня 2023

New: Акрилова обкладинка

@gramofon.ua
фотокнига акрил, айсбук, акрилова обкладинка, фотобук україна

Представляємо вам нову преміум обкладинку для фотокниги!

Акрилова обкладинка - це ваше улюблене фото надруковане на найкращому фотопапері Fuji, вкрита товстим шаром прозорого акрилу на лицьовій стороні, та обгорнута в гладку еко-шкіру з задньої частини.

Виготовлення якісної акрилової обкладинки вимагає використання висококласного обладнання і ретельну ручну доводку кожної окремої кришки. А ідеальне поєднання акрилу з еко-шкірою створює монолітну конструкцію обкладинки.

Для бездоганного вигляду вашої фотокниги ми робимо подвійне фрезерування торців акрилу та підганяємо місце з'єднання під кожен окремий вид еко-шкіри.

Акрилова обкладинка доступна лише для блоку Lay Flat і таких фотопаперів як FUJI Lustre (фотодрук) та FUJI Lustre PRO (фотодрук з картонним прошарком між сторінками). І доступна лише для трьох розмірів: 19х19 см, 23х23 см та 30х30 см.

Фотокнига з акриловою обкладинкою одразу потрапляє в преміум сегмент, бо в ній поєднуються всі найкращі матеріали від Gamofon.ua та кропітка ручна робота.

Рекомендуємо з цією фотокнигою придбати і лляну торбинку, аби захистити акрилову обкладинку від подряпин. Чи картонний бокс, якщо готуєте фотокнигу на подарунок.

Для замовлення оберіть один з шаблонів фотокниг, перейдіть в конфігуратор опцій та вкажіть бажані параметри:

  • розмір фотокниги (19х19, 23х23 чи 30х30 см),
  • блок Lay Flat,
  • папір FUJI Lustre або FUJI Lustre PRO,
  • обкладинка Акрил.

Далі перейдіть в редактор і просто додайте свої фото в комірки. Не забудьте скористатись пропозицією з "живими фото". Доставка можлива у всі цивілізовані країни світу. Гарного замовлення!