Мова
Мова
Язык
English
cartuser
11 Листопада 2022

Що змінилось?

@gramofon.ua
Нові папери для фотокниг

Уважний книгороб, мабуть, вже зауважив, що у нас дещо змінився набір паперів. Зрештою, змінився і сам конфігуратор фотокниг, але про це іншим разом. Наразі поговоримо про вже недоступні папери та новий супер-пупер папір.

Недоступні папери

Отже, у команді фотокниг журнального типу /де листочки вшиті в корінець/, вибули Premium та Ламінований Premium папери. Не дуже будемо за ними шкодувати, бо коштували вони дорожче стандартного паперу, а от чи були кращі за ці гроші - питання. До того ж, з поточними перебоями у поставках і новими цінами - змісту у них стало не дуже багато.

Угрупування альбомних Lay Flat фотокниг, що розгортаються на 180 градусів, також понесло втрати. Вибув Крейдований папір. У нього з часом на згині розворота могли з’являтися білі полоси на суцільних фонових заливках. Також, недоступним став фотопапір з пластиковим прошарком між сторінками, та фотопапір Silk. Останні два стали недоступні також по причині значного подорожчання та нестабільності поставок.

Новий папір

Він наразі один, проте який! Новий Сатинований папір — це прям one love. Матова фактура з сатиновим ефектом близька за кольорами до фотопаперу. На відміну від фотопаперу, Сатинований не боїться води і суттєво дешевший. Хто ще не пробував - дуже радимо, будете приємно здивовані. Папір можна замовити для фотокниг з палітурою Lay Flat

Новий сатинований папір для фотокниг

Якщо виникнуть питання, звертайтесь в нашу службу підтримки на сайті чи в соцмережах. Працюємо ПН-ПТ з 09:00 до 23:59.