Мова
Мова
Язык
English
cartuser
20 Жовтня 2016

Дізнайся більше про друк на акрилі

@olasimxa

 

Друк на акрилі

Ми давно оформляємо фотосесії в книги, це дає їм ожити по-новому. Фотокниги наша любов. Зараз ми прийшли до розуміння того, що книга, якою би прекрасною вона не була, стоїть на поличці. Її, звичайно, дивляться, показують друзям і гостям, але це більше "у свята". А готовий знімок — це нескінченне свято і він повинен жити нон-стоп і радувати постійно. Друк фото чудове заняття, але для них потрібно придумувати "форму подачі": рамочки, альбоми, або ж знову полиці. Друк на акрилі вирішує всі проблеми з рамочками і альбомами. acryl-1

Пам'ятаєте проблеми з друком глянцевих знімків: вони гарніше, яскравіше, але на них залишаються відбитки пальців, і ми завжди обирали "матові", щоб не псувати. Це питання теж вирішує фотоакрил. Він дає яскраві і гарні кольори, при цьому не псується від дотику, а відбитки на ньому легко прибрати. Як споживач (не як фотограф, який сортує фотографії сотнями тисяч), можу з упевненістю сказати, що просто так не стану вибирати кращі кадри зі зйомки. Одну-дві на аватари, можливо щось відправити похвалитися, не більше того.

Фотосесія втрачається без кращих знімків. Друк же призводить до необхідності сісти, переглянути і вибрати найбільш вдалі з них. Фотодруком на акрилі легко виділити найважливіше і красиве і оточити себе цим в повсякденному житті. Крім того, в потоці моментів, знятих на телефон або цифрову камеру, можна впорядкувати події друком головних моментів. Наприклад, по 2-3 фото з кожної поїздки на літній відпочинок. Так з'явиться колекція кращих моментів, завдяки яким можна помітити, що життя радісна і цікава річ, просто не було часу звернути на це увагу.