Мова
Мова
Язык
English
cartuser
02 Березня 2018

Фотокнига своїми руками

@gramofonua

Створи свою фотокнигу

Наші батьки, а ще раніше наші бабусі і дідусі, дбайливо вклеювали сімейні фотокартки в великі спеціальні альбоми. Оформлювали їх аплікаціями і підписами гарним, якщо пощастило, каліграфічним почерком. Ми пропонуємо зберегти цю чудову сімейну традицію, але удосконаливши її згідно з новим часом! Сучасна епоха доступності цифрових технологій дозволяє художньо оформити фотокнигу своїми руками без копіткої вирізання квіточок з листівок, без клею, і навіть якщо ви не є майстром каліграфії.

Наш онлайн-сервіс дозволяє кожному відчути себе дизайнером-оформлювачем і фотохудожником, приємно провести час, пишучи власний сценарій і послідовність розміщення фотографій у фотоальбомі. Ті ж самі затишні , що і зі старими добрими альбомами, тільки онлайн. Ви можете вибрати готові шаблони фотокниги з представлених на сайті, погортати фотокнигу онлайн, уявити, як вона буде виглядати роздруковано., приміряти до шаблону свої фотографії або, надихнувшись готовими рішеннями, придумати свою індивідуальну креативну фотокнигу. Для кожного фотосету, для кожного випадку можна підібрати відповідне оформлення і формат.

Інстабук компактніший, дешевше у виготовленні, але це не означає гірше. Інстабук більше підходить для фотографій з соцмереж, його формат більш неформальний і оригінальний. Все, що вас радує онлайн: улюблені фільтри, фотографії, оброблені за допомогою наймодніших і популярних додатків, серії фотографій, скомпонованих в одну історію - все це ми можемо матеріалізувати в офлайні, роздрукувавши на справжній фотопапері в альбомі з обкладинкою на ваш вибір.

Для професійних фотосесій (романтичних, весільних або дитячих, для фотографій з подорожей) фотокнига, на наш погляд, підходить краще. У фотокниги широкий вибір розмірів і форматів: альбомний, портретний, квадратний, що дозволяє в повній мірі реалізувати задумку фотографа. Якщо ви замовили професійну фотосесію, вибрали кращі з вийшов фотографій, оплатили постобработку, то логічним продовженням цього буде друк фотокниги, в якій зручно, надійно і приємно зберігати спогади. Гортати справжній фотоальбом це зовсім не те, що перегортати фотографії на екрані смартфона або планшета. Зовсім інший рівень душевності! Спробуйте, і вам сподобається! Обіцяємо!

Ми друкуємо фотокниги в Україні, але можемо відправити ваш екземпляр в будь-яку країну світу поштою, якщо ви, наприклад, хочете зробити такий подарунок друзям або родичам. Ви також можете замовити у нас подарунковий сертифікат, якщо хочете подарувати комусь не тільки фотокнигу, а й задоволення від її оформлення своїми руками.