Мова
Мова
Язык
English
cartuser
28 Березня 2018

Фотографії в інтер'єрі

@gramofonua

Як вибрати фотокартину

Дизайн виглядає ефектно лише тоді, коли він індивідуальний. Який сенс в бездоганно оформленому інтер'єрі, якщо в ньому не буде жодної частинки тебе? Адже наше житло - це в якійсь мірі відображення нас самих. Тож не дивно, що його так хочеться персоніфікувати, зробити трішки теплішим, живішим і затишнішим.

Декорування стін фотокартинами - одне з популярних віянь дизайну, що чудово справляється з цим завданням. Фото на холсті або акрилі допоможуть прикрасити стіни вітальні кращими моментами твоєму житті, дитячу кімнату - зображеннями улюблених героїв мультфільмів, а спальню - щасливими спільними фото. Так що влаштовуйся зручніше, відкривай фотоархів і починай вибирати улюблені знімки. Решта - наша турбота! Якщо ж тобі цікаво, які технології ми застосовуємо для перенесення фотографій на холст або акрил, нижче ми детально про це розповімо.

Фотоакрил

Фотоакрил - це стильна альтернатива нудним фоторамкам. Навіщо друкувати звичайне фото, а потім ще й підбирати для нього рамку, якщо можна вдатися до друку на акрилі? Зображення роздруковується на щільному фотопапері, після чого покривається двохміліметрової шаром прозорого полімеру - акрилу. За своїми захисними властивостями він практично не поступається склу: фото не дряпається, не брудниться, а кольори не втрачають своєї яскравості і глибини.

Крім того, на відміну від скла, акрил не може розбитися. Естетично виглядає і відсутність рамок: фотоакрил немов стирає межі між фотографією і інтер'єром, роблячи їх єдиним цілим.

magnets

Фотохолст

Якщо фотоакрил добре підходить на роль декоративного оформлення, то фотохолст - це справжнісінька фотокартина. Жоден фотопапір не зрівняється з шорсткою фактурою полотна, натягнутого на підрамник. Немов за помахом чарівної палички, будь-яка твоя фотографія перетворюється в шедевр, гідний зайняти місце у виставковій галереї.

Друк фото на холсиі - це найкращий спосіб зберегти найбільш щасливі й приємні життєві моменти. Вони назавжди залишаться поруч з тобою, органічно вписавшись в інтер'єр вітальні або спальні. Ти здивуєшся, як перетворяться добре знайомі тобі знімки, будучи нанесеними на полотно. При цьому немає необхідності ховати їх під скло, адже сам холст більш довговічний, ніж фотопапір.

magnets

Використання фотографій в інтер'єрі може бути як фінальним штрихом, так і самостійної дизайнерською концепцією. Лови натхнення, пробуй, експериментуй, і твоє житло стане по-справжньому твоїм!