Мова
Мова
Язык
English
cartuser
01 Травня 2018

Що подарувати на День Матері

@gramofonua

Допоможемо вибрати найкращий подарунок

День матері - це тепле і світле свято, в яке прийнято оточувати найближчу і найріднішу нам людину теплом і турботою. Звичайно, це зовсім не означає, що в інші дні ми якось по-іншому ставимося до наших мам. Але в День матері особливо хочеться чимось порадувати їх, проявити увагу, зробити приємний сюрприз і дати зрозуміти, що ми їх дуже любимо і цінуємо.

Якщо ти вагаєшся, що подарувати коханій мамі, не хвилюйся: перед мільйонами зразкових дочок і синів у цей день стоіть така ж сама дилема ;) У нашій статті ми зібрали ТОП-5 кращих подарунків, які гарантовано сподобаються твоїй мамі.

1. Календар з фото

Подивися, чи висить у твоєї мами на кухні календар. Висить? І це не дивно - це тільки наше покоління звикло, що в разі потреби під рукою завжди є смартфон, в якому можна подивитися дату і день тижня. Але мамам більше подобається зручний паперовий календар, який не потрібно діставати з кишені, вмикати і який завжди перед очима. Так чому б не замовити для мами красивий календар з фото, відібраних спеціально для неї? Вибери кращі моменти вашого життя з фотоархіву, і замов ексклюзивний календар!

2. Квіти

Не секрет, що найкращий знак уваги - це пишний букет. Напевно ти знаєш, які квіти любить твоя мама. Але якщо ти раптом не впевнена, то просто подаруй їй незабудки - загальноприйнятий символ Дня матері. Гарним доповненням до букету може стати листівка, на якій ти власноруч напишеш найтепліші побажання.

3. Косметика

Напевно твоя мама любить косметику, і можливо вона розбирається в ній гірше, ніж ти :) Чому б не вибрати для неї ідеально засоби по догляду. Мало побажати мамі завжди залишатися молодою і красивою, підкріпи свої побажання справою! До того ж, у вас з'явиться зайвий привід поспілкуватися. Розкажи їй про сучасні тенденції в світі косметики і дай пораду, як користуватися тим чи іншим засобом.

4. Авторський десерт

Що може бути краще, ніж смачне частування? Подаруй своїй мамі унікальний авторський десерт! Напевно ти знаєш, які смакоту любить твоя мама. Або ти можеш здивувати її тим, що вона ще ніколи ще не пробувала. Особливе блюдо напевно допоможе їй запам'ятати цей особливий день.

5. Фотокартина

Напевно ти чула про таку унікальну послугу, як друк фото на полотні. Тримаємо парі, що твоїй мамі сподобається такий подарунок, адже його можна буде повісити на стіну і він постійно нагадуватиме їй про яскраві моменти життя. Рекомендуємо вибрати спільне сімейне фото, де ви всі щасливі і посміхаєтеся.

Ну і звичайно, не забувай радувати свою маму і в інші дні. Не варто чекати якогось особливого свята, щоб сказати нашим рідним і близьким, як сильно ми їх любимо.