Мова
Мова
Язык
English
cartuser
02 Травня 2018

4 способи використання фото, про які ти навіть не здогадувався!

@gramofonua

Найкращі фото живуть не тільки в альбомах!

Переглядаючи улюблений фотоархів і оживляючи в пам'яті найкращі спогади з минулого, так і хочеться роздрукувати фото і показати їх кому-небудь. Ну так, власне, що нам заважає? Заварюй чай або каву, влаштовуйся зручніше, зараз ми підкажемо тобі кілька незвичайних способів, як це можна зробити !;)

Листівки-запрошення

Планується твій день народження, новосілля, весілля, народження або хрестини малюка? Що ж, тоді саме час розсилати запрошення. Повір, немає сенсу купувати їх готовий варіант в магазині! Навіщо розсилати друзям і родичам безликі і однотипні запрошення, створені незнайомою людиною, якщо можна підійти до цього з душею і зробити їх самостійно? Наприклад, обери картинку, яка тобі подобається, і надрукуй з неї фотомагніти. Таке запрошення прикрасить холодильник гостя і точно не дасть йому забути про важливу дату. Так що швидше за формляй замовлення і вже через пару днів вони будуть у тебе в руках!

Прикраси для свята

Напевно тобі траплялися на очі ці лаконічні квадратні фотокартки, стилізовані під класичний формат моментального знімка Polaroid. Але, можемо посперечатися, що тобі не приходили в голову прикрашати з їх допомогою ялинку або робити гірлянди. А даремно! Тільки уяви, як оригінально виглядає новорічна ялинка, прикрашена найкращими моментами вашого сімейного життя, що зібралися за цілий рік! І це далеко не єдиний спосіб прикрасити будинок фото-полароїдами!

Маски для друзів

Фотодрук можна використовувати для створення жартівливих масок для вечірки. Просто роздрукуй особи своїх друзів в форматі 1: 1, зроби прорізи для очей, одягни на ручки-трималки або просмикни гумки для носіння на голові. Якщо постійно мінятися цими масками один з одним протягом вечора, маса позитивних емоцій вам гарантована!

І знову магніти на холодильник!

Любиш подорожувати, але вічно забуваєш прикупити як сувенір магнітик на холодильник? Не біда! Просто замов друк фотографій на магнітах. Київ, Варшава, Париж, Рим, Стамбул - в світі стільки прекрасних місць, які хотілося б відвідати і про які хотілося б залишити пам'ять. Спробуй завантажити фото з відпустки прямо на наш сайт, і ми зробимо тобі сувеніри набагато краще тих, що продаються в сувенірних крамницях!