Мова
Мова
Язык
English
cartuser
23 Січня 2019

Що подарувати на День святого Валентина. Оригінальні ідеї подарунку

@gramofonua

Нам пощастило жити в часи, коли любити себе і милуватися собою не те що можна, а навіть потрібно! Всі люблять свої фоточки, а ми любимо і вміємо робити з цих фоточок чудові подарунки! Давай спробуємо підібрати щось підходяще для тебе і тих кого ти любиш.

Полароїд - це більш модна, стильна і актуальна версія старих добрих фото в рамочках. Двадцять чотири кращих, відібраних тобою і залайканних твоїми рідними та друзями, знімків з Інстаграма, роздрукованих у вигляді полароїдов на щільному, яскравому, якісному папері будуть мати гарний вигляд у спеціальній дерев'яній підставці-холдері в серванті твоєї бабусі, або в будинку батьків, або у чоловіка на робочому столі, або в тебе на столі, якщо ти любиш себе досить сильно, щоб дарувати самій собі такі подарунки;) Ще один креативний і святковий спосіб використовувати полароїди - зробити з них прапорці-прикраси і прикрасити ними, наприклад, офіс, якщо тобі пощастило працювати в колі людей, які тобі справжні друзі і більше ніж просто колеги.
полароїди, як подарунок на день святого валентинафото в стилі полароїд для закоханої пари

Магніти - дуже романтичний подарунок, насправді. Тому що, традиційно, магнітики привозять на пам'ять з подорожей. А ваші відносини, це і є подорож довжиною в життя. Подаруй своєму попутнику в цій подорожі кращі моменти цього року і це може стати вашою особистою милою традицією на кожен рік!

Магніти з фотками твоєї щасливої ​​родини, для холодильників тієї рідні, яка хотіла б бачити вас частіше, але живе далеко - теж відмінний подарунок, який ми, до речі, можемо відразу ж відправити їм за адресою поштою.
магніти у форматі серця на холодильнику магніти з фото щасливої сімї

Для улюблених друзів крутим подарунком може стати великий постер, скомпільований з ваших спільних з друзями і подружками фоток. Ти можеш створити з цього постера справжній стильний предмет інтер'єру, підібравши фото для друку в одній колірній гамі. Такий постер на стіні стане шикарною фотозоною для нових фотографій з яких можна буде зробити новий постер, на тлі якого ... ой, ми трохи захопилися)
чорно-білий постер з фотоплакат а1 з фотографіями

Морочитися пошуком і вибором подарунка партнеру на День Святого Валентина вдвічі приємно, тому що це ваше спільне свято, а значить і подарунок ваш спільний, від двох на двох;) Дозволь порадити тобі королеву романтичних подарунків - фотокнигу! На нашому сайті є особливі шаблони фотокниг, для кожного особливого випадку.

Примір шаблон «Love Story», це як весільня сукня, яку можна одягати щороку! І щороку нову! Не соромся нагадати своєму хлопцеві, як йому з тобою пощастило. Якщо ж ти кмітливий хлопець, який вирішив зробити такий подарунок своїй подрузі, то їй з тобою дуже пощастило і вона точно це зрозуміє і оцінить!
готовий шаблон фотокниги для закоханихфотокнига love story яку можна замовити онлайн

Фотокнига для пари, яка давно в стосунках - це можливість вирватися з лап повсякденності і знову побачити себе прекрасними і закоханими, як на самому початку. Шаблон для фотокниги «Монохромний» акуратно підкреслить ваші найкращі сторони, а так же ваш добрий смак і почуття стилю. А уяви, яким зворушливим і хвилюючим подарунком батькам на День Святого Валентина може виявитися їх історія кохання надрукована в фотокнизі! Просто уяви!
лаконічний шаблон для фотокнигифотокнига для пари

Love is all you need - співається в піснях, йдеться в фільмах, пишеться в книгах і в нашому готовому шаблоні для фотокниги «Love». Це прописна істина, велика таємниця щастя відома всім, але яку легко забути в рутині щоденних турбот. Щоб цього не сталося - роздрукуй собі і своїй половинці прекрасне нагадування у твердій палітурці з ламінованим сторінками!
червоний шаблон фотокниги про любовготовий шаблон фотокниги для закоханих

Якщо тобі пощастило зустріти Любов - важливо її зберегти! Любові потрібно багато тепла. Зігрівай її душевним теплом, вогнем пристрасті і кутай її в ковдрочку романтики. Тоді в твоєму житті завжди буде сенс і щастя, чого ми тобі, і собі, і всім, всім, всім, щиро від усього серця бажаємо!