Мова
Мова
Язык
English
cartuser
02 Травня 2018

На кого підписатися в Інстаграм-2?

@gramofonua

5 найцікавіших блогів

Ми продовжуємо рубрику "На кого підписатися в Інстаграм?". Як і в минулому випуску, ми сподіваємося, що ти, надивившись всякої краси в інстаграмі, надихнешся і придумаєш, як цю красу перенести в своє життя. Потім захочеш цю красу сфотографувати, а потім перетворити фотографії на фотокартини! Такий наш поінт. ;) Приступимо до огляду!

@sarahkbenning

Рукоділля найвищого рівня! У цьому акаунті свої роботи постить вишивальниця, яку поцілували в маківку Музи дизайну, колористики та гармонії. Вважається, що рукоділля знижує рівень стресу і позитивно позначається на стані нервової системи. Нам здається, що споглядання робіт @sarahkbenning дає такий же ефект. На додаток до цього ефекту, її творчість будить фантазії на тему інтер'єрів, в яких чудово виглядали б ось ті вишиті гладдю кактуси і на тему весняного гардероба в тих ось кольорах, які вдало поєднувала майстриня.

@vibrantandpure

Якщо ти думаєш, що фотографувати їжу - це нудно і вже не модно, то подивися як це робить @vibrantandpure! Бутерброди, які хочеться увічнити, фруктові салати нагадують полотна Ротко і Поллока, десерти схожі на космос. Світло, колір, фактура і текстура, які будять відразу все апетити: спрагу є, спрагу жити і спрагу творити. Хочеться відправити до друку фото з цього аккаунта і прикрасити ним стіну кухні, наприклад. Або зробити фотомагніти на холодильник.

@francesloom

Килими в інтер'єрі і килими в інтер'єрі можуть створювати "дві великих різниці"! У цьому акаунті дизайнер показує правильні килими. Їх стиль, різноманітність застосування, красу орнаментів. Які килими можна стелити в вітальні, а які навіть на кухні. Як зробити килим першою скрипкою інтер'єру або як зробити його фоном. А ось вішати килими на стіну ми не радимо. Це не дуже стильно. Але! Ти можеш роздрукувати килим у вигляді фотокартини. І це буде дуже стильно і оригінально.

@thegaybeards

Бородаті диваки, які прикрашають свої бороди сотнею яскравих способів. Це дуже мило, смішно і весело! Незвичайне застосування борід і незвичайні предмети в якості прикрас. Борода з кульбаб або борода з іграшкових солдатиків. Завжди цікаво, що ще придумають ці хлопці! Вони могли б друкувати свої фото в інстабуці і продавати власникам барбершопов! Може, підкинемо їм цю ідею? ;)

@harlowandsage

Завершують наш огляд милі цуценятка такс і їх друзі. Ми спеціально залишили їх аккаунт на потім, щоб слізки розчулення не заважали тобі читати наш блог! Господарі цих харизматичних собак вміють показати своїх чотирилапих друзів так, щоб ми полюбили їх з першого ж кадру. Виразні, розумненькі, потішні і доброзичливі звірі завжди піднімуть тобі настрій! Завжди! Просто подивися на них!

Сподіваємося, нам вдалося полоскотати твоє натхнення і уяву. Можливо, ти навіть захочеш погортати свою майбутню фотокнигу онлайн на нашому сайті, уявляючи, як вона круто виглядатиме в твоєму інтер'єрі, на полиці під картиною з роздрукованим килимом? ;)