Мова
Мова
Язык
English
cartuser
25 Серпня 2023

Старі фотографії на стіл...

@gramofon.ua

...Розклади. А ми поки розкажемо про новинки серпня.

  1. "Старі фотографії" - збережіть історію сім'ї для майбутніх поколінь в одному альбомі. Точніше в фотокнизі. Старі фото можуть зіпсуватись чи втратитись, а фотокнига ще століття буде зберігати ваше життя для нащадків.
  2. "Незламна". Пам'ятаємо наші витоки та шануємо рід. Лише так зберігається сила нашого народу. Лише так ми вистоюємо в такі скрутні часи. І дерево життя буде квінути на нашій землі поки ми віримо.
  3. "Радість". Діти - це радість. А всі радісні моменти потрібно зберігати в фотокнигах. Даний шаблон світлий та легкий. Оздоблений мінімалістичним декором в пастельний відтінках.
  4. "Безумовність". Особлива мить, що увінчала кохання чисте та безумовне, як гірське повітря. Весільна фотокнига без зайвих деталей буде тому свідком. Тільки ви та ваше кохання.
  5. "Плейліст". Складіть плейліст для своєї історії. Нехай ваше кохання завжди буде супроводжуватись улюбленими саундтреками. А якщо ще й додати "живі фото" з музичним супроводом - це точно стане хітом.

На сторінці кожного шаблону можете прорахувати ціну фотокниги з бажаними параментами та розміром. А на тираж від 10 однотипних (з однаковими параментами) фотокниг у нас діє тиражна знижка 20%. Деталі тут.

Завжди раді вашим замовленням!