Мова
Мова
Язык
English
cartuser
11 Липня 2016

Фотомагніти

@olasimxa
magnets

Фотомагніти

Мобільна фотографія дає можливість активним людям встигати бачити той світ, в якому вони живуть. У нас стільки всього відбувається за день, тиждень, місяць що наздогнати очима все це практично неможливо. Бажання робити красиві і цікаві фотографії збільшує мотивацію їхати в красиві місця, шукати щось нове і цікаве, жити, жити, жити! І мобілографувати. А фотографії перетворювати на щось особливе. Наприклад - на фотомагніти :)

Важливий момент - акценти. Що з того, що ви зняли найважливіше? Що матиме значення через місяць, рік, що залишиться цінним на все життя? Просто так перебирати сотні фотографій ми не станемо, будемо чесні. Тільки коли виникне необхідність. Друк фотографій — така необхідність.

Мені б хотілося поговорити не про звичайний друк. Це мило, приємно, але нудно. Просто фотографії — подивилися, пораділи і сховали в коробочку. Показали друзям, рідним і все, життя фотографій йде до кінця. Сучасні технології дають різні можливості оживити фотографії та поселити їх у своєму світі.

Магніти з мобільних кадрів - це одна з моїх улюблених забав. Не можу сказати що люблю фотомагніти на холодильнику, швидше навпаки. Але є один важливий момент - якщо там ви, ваша собака, ваша дитина, і це все з посмішкою і радістю на обличчі, то все змінюється у зворотний бік! Я люблю холодильник, який живе життям радісних фотографій!

Є один приємний бонус для мам — інтерес дітей до магнітів. Ми надрукували магніти з instagram з малюком, фото з його хрещеною, яку він рідко бачить, смішні кадри з прогулянок і інші моменти життя малюка. Коли він їсть — ми говоримо про картинки на магнітах. Він знає і пам'ятає всіх, є тема для обговорення і відмінні іграшки, які можна переклеювати без шкоди і наслідків. Наш холодильник перестав бути побутової річчю, він став динамічною і гнучкою частиною творчого процесу і невеликою ілюстрацією нашого життя в картинках.

Можна виділяти цілі історії і створювати комікси з фото-магнітів, і головне — складати ці всі історії зі своїх фотографій!