Мова
Мова
Язык
English
cartuser
25 Травня 2021

Полароїди 2.0 Які зміни відбулись із фото в стилі полароїд?

@gramofonua
випускні альбоми за доступними цінами

Почнемо з очевидного - нові полароїди кращі за старі. Вони коштують ДЕШЕВШЕ ніж до того, а якість ум...якість просто вогонь. А тепер розкажемо детальніше про "переродження" полароїдів

1.Ціна. Комплект коштує всього лише 96 грн. Тобто по 4 грн за одну фотокартку замість 5,4 грн

2. Тип друку. Раніше полароїди друкувались поліграфічним способом, тепер це класичний професійний фотодрук на мінілабах Noritsu QSS-3704, що є більш технологічно досконалішим. Тобто нові полароїди мають кращу якість передачі зображення кольорів та напівтонів. Кольори більш глибокі й немає зернистості. 

3. Вид паперу. Раніше це був папір Xerox Colotech 300 гр/м2. Зараз справжній фотопапір Fujicolor Crystal Archive LUSTRE

4. Текстура. Старі полароїди були вкриті двосторонньою глянцевою ламінацією. Нові полароїди не потребують ламінування плівкою. Вони самодостатні та мають приємну матову текстуру без зайвого блиску 

5. Товщина. Нові полароїди тонші. Їх зручніше буде вклеювати в альбоми та пленери: альбом не “роздує” і фото влізе більше.

6. Мінімальне замовлення. Зараз мінімальний комплект фото в стилі полароїд - 24 фотокартки. 

7. Комплектація.  Ми забрали обов’язковий друк комплектами, тепер можна дозамовити поштучно. Можна замовити й 25 і 35 фотокарток й взагалі будь-яке число більше ніж 24, бо кожна наступна фотокартка коштує всього 4 грн.

8. Без підставки. Нові полароїди просто не тримаються у наших палка-трималках й падають.Тому ми відмовились від ідеї комплектувати нові полароїди підставками.

9. Можна замовити фото розміром 9х9, але без білих полів з суцільним задруком. Ми знаємо ви таке хотіли =)