Мова
Мова
Язык
English
cartuser
26 Грудня 2018

Топ-10 ідеї новорічного дизайну інтер'єру за допомогою полароїдів

@gramofonua

Напередодні Нового року та Різдва неймовірно хочеться, щоб у домівці панував затишок та святковий настрій. Ми розкажемо як прикрасити дім креативно та бюджетно, використовуючи підручні матеріали та найдорожчі серцю фото надруковані у стилі полароїд.

1. Розвісити фото на гірлянду

Тут усе неймовірно просто. Тоненькою клейкою стрічкою кріпите полароїди між лампочками на гірлянді. Вимикаєте світло в кімнаті, вмикаєте гірлядну і насолоджуєтесь видовищем. Полароїди ламіновані глянцевою ламінацією з обох сторін, тому вони відбивають світло і додають блиску прикрасі.
полароїди на гірлянідекор інтер'єру за допомогою полароїдів

2. Полароїди як самостійні прикраси на ялинці

Можна прикріпити знову ж таки до гірлянди і обмотати навколо ялинки, або просто на нитку. Як варіант можна зробити маленьку петельку із декоративного шнура і прикріпити скотчем до кожного фото окремо й розвісити на гілочках зеленої красуні. Не важливо живе у вас дерево чи штучне виглядити буде ефектно і викличе вау-ефект у гостей.
полароїди на ялинці альтернативна ялинка із полароїдів

3. Адвент календар

Адвент календар це спеціальний календар, що відраховує дні до події. У католицьких країнах він має 24 або 25 днів. Ним рахують дні до Різдва починаючи з першого грудня. На теренах СНГ його роблять на 30 або 31 день й відповідно відраховують час до Нового року.

В захваті від такого календаря діти. Адже кожного дня вони відкривають одне із чисел і отримують смаколи та виконують цікаві завдання.

Ми пропонуємо зробити адвент календар з фото. Їх можна розмістити всередині конвертів і щодня відкривати по одному теплому спогаду, який ви отримали за цей рік. Додатково адвент можна задекорувати новорічними прикрасами.
адвент календар з полароїдами

4. Ялинка з фото

ялинка з фото

5. Фото-ліхтарик

На непотрібні скляні баночки із зовнішнього боку клеїмо полароїди . Всередину банки ставимо свічечку. Композиція із таких лампадок знайде своє місце і під ялинкою і на святковому столі й на підвіконні. Важливо! Полароїди треба клеїти лише із зовнішнього боку, бо якщо залишити їх всередині поруч із відкритим полум'ям це може стати причиною пожежі.
ліхтарик  з фото своїми руками

6. Гірлянда на поличці

Якщо шкода робити у стіні дірки для кріплень, то гірлянду можна причепити до полички. Тут вам стануть у пригоді декоративні мотузочки, прищепки або скотч.
новорічна прикраса на поличці

7. Фото-кульки

Прикрасити ялинку можна фото-кульками. Пластикові заготовки для кульок продаються у художніх магазинах. Полароїди замовляєте тут . Далі клеїте полароїди на товстий картон і кріпите всередині однієї із стулок кульки по центру. Всередину кульки можна додатково насипати блискіток. Розвішуємо на ялинці та отримуємо естетичне замовлення від своїх унікальних ялинкових прикрас.
новорічна кулька на ялинку  з фотографією

8. Листівки з фото

Для виготовлення фотолистівок нам буде потрібним: дизайнерський картон, клей, полароїди та декоративні прикраси. Така листівка може стояти на комоді як прикраса інтер'єру, а можна подарувати її рідним та друзям із найкращими побажаннями.
листівка з фотокарткою

9. Фото-ялинка із паличок.

Останні десятиліття із поширенням екофрендлі руху набуло популярності створення новорічних прикрас із природних матеріалів. Ось чудовий варіант ялинки із дерев'яних паличок, мотузки та полароїдів.
екоялинка на стіні

10. Фоторамка

Така інтер’єрна річ може служити прикрасою не лише у новорічний період, але й цілий рік. Стара рама, що пилилась десь у коморі отримає нове життя...
фоторамка

Також можна повісити гірлянду із полароїдів над каміном =)
ідеї декору каміну

Або віддати дітям подарунковий бокс від полароїдів. Про несанкціоноване використання малечею цієї коробки можна написати окрему статтю.
діти бавляться подарунковим боксом від грамофонюа

Якщо лінь робити усе вище описане можна просто купити шампанського або заварити чаю і переглядати фото та згадувати найяскравіші моменти року, що минає.
спогади на фотокартках