Мова
Мова
Язык
English
cartuser
26 Травня 2021

Топ-5 програм для обробки фото на телефоні

@gramofonua

Фотки на телефон трохи програють за якістю фотографіям, зробленим на професійну зеркалку, але! Зате виграють по природності і невимушеності кадру. В них більше життя. А поліпшити якість фотографій, а місцями навіть поліпшити вас самих на ваших фоточках, допоможуть ці прості, але ефективні популярні додатки для обробки фото з телефону. Звичайно ж, в список ми внесли далеко не всі, а тільки ті, якими користуємося самі. І було б дуже класно, якби ти поділилася з нами своїми улюбленими способами обробки.
magnets
Snapseed - безкоштовний додаток для корекції фото на iOS і Android, при цьому дуже потужний і з великим набором фільтрів і функцій. За часів, коли громіздкий і складний фотошоп був єдиним гідним редактором фотографій, всі мріяли про кнопку "Зробити все красиво одним кліком". Так ось в Snapseed є така кнопка, і не одна. Фільтри для фото "Блиск софітів", "Гламурне сяйво", "Сучасний режим розмиття" і багато інших перетворюють ваші знімки на високохудожні практично одним кліком. Для більш авторського і тонкого редагування в додатку доступний великий вибір інструментів, застосувавши які, ви зможете роздрукувати фото в гідній якості. Окремим величезним плюсом цього додатка йде історія редагування знімків з можливістю змінити кожну дію окремо або повністю скасувати будь-яку операцію.

magnets

VSCOcam - це програма не тільки для редагування знімків, але і для зйомки. VSCOcam дозволяє використовувати камеру вашого смартфона, як справжній фотоапарат. Відмінність VSCOcam від інших редакторів в тому, що фільтри дійсно унікальні і дуже атмосферні. Кожен фільтр має 12 ступенів інтенсивності, що відкриває широкі можливості для самовираження і для роботи. Особливо якщо ваша робота включає в себе друк фотографій для лукбука, наприклад. Розробники програми активно взаємодіють з користувачами, у VSCOcam розвинене ком'юніті, регулярні дайджести найкращих знімків тижні і огляди цікавих фотографів. VSCOcam не просто додаток, це пропуск в клуб творчих людей.

magnets

Facetune. За назвою цієї програми можна здогадатися, що вона створена спеціально для роботи з селфі. Відбілювання, згладжування, точкова корекція дрібних дефектів, пластика - всі функції дуже корисні і дуже прості у використанні. До кожного інструменту додається невеликий навчальний ролик. Розробники враховували, що обробляти ваші селфі ви будете на смартфоні, тому знімок можна збільшити до розміру, зручного для редагування пальцями. Є можливість зберегти редагування і відкотитися до збереження, якщо щось пішло не так. Простота у використанні і висока ефектність - причина грандіозного успіху цієї програми. Ну і наша пристрасть до селфі, звичайно! Краще селфі може бути тільки селфі, оброблене в Facetune.

magnets

Prisma Дуже знаний в мережі додаток Prisma дозволяє кожному приміряти свій портрет до кисті відомих художників. Нейронна мережа обробляє ваше фото таким чином, що виходить картина в стилі Ван Гога або Мунка, наприклад. Крім того, що само по собі таке заняття дуже розважає, у Prisma може бути і практичне застосування. Ви можете створити фотокартину на холсті в стилістиці улюбленого художника, можете замовити фотодрук на магнітах і створити таким чином неповторний і унікальний сувенір.

magnets

FotoRus. У цьому додатку, крім звичайних функцій для обробки фото і селфі, крім фільтрів і художніх ефектів, є можливість додавати до фотографій текст. Для цього є великий вибір шрифтів. Ви також можете робити з фотографій стильні колажі, використовуючи готові шаблони. Це дуже багатий функціоналом і оригінальними фішками фоторедактор, який можна використовувати, щоб підготувати до друку фото онлайн.

magnets