Мова
Мова
Язык
English
cartuser
03 Травня 2018

Як вибрати подарунки для всієї родини

@gramofonua

Кожному віку - свої подарунки!

Тебе запросили на день народження? Чудова новина! Побачиш, нарешті, відразу всіх своїх друзів та рідних, і ви відмінно проведете час. Але ж... Треба ж ще вибрати подарунок! Що ж подарувати? Це ми дарували минулого разу, це у них вже є ... Ні, серйозно! Що подарувати? І так кожен раз, правда? Не переживай, ми самі не раз бували в такій ситуації і знаємо, як тобі допомогти.

Подарунок для дитини

Щоб порадувати дитини, потрібно згадати власне дитинство. Що нас радувало найбільше, коли ми були зовсім маленькими? Ну звичайно, улюблені мультфільми з їх незабутніми героями! Так давайте з'ясуємо, від яких героїв фанатіє дитина, до якого ми йдемо на день народження, і замовимо фотомагніти з їх зображеннями. Вона зможе розмістити їх, де захоче: на холодильнику, магнітно-маркерні дошки або на шафці в школі. Його улюблені герої тепер завжди будуть поруч з ним, а ти станеш кращим другом дитини, який добре його знає і розуміє (ну або, принаймні, вона так думатиме).

Подарунок для підлітка

В силу свого віку підлітки дуже сфокусовані на собі. Це період пошуку себе і відрізок життя, протягом якого відбувається дуже багато яскравих подій. Ти можеш допомогти підлітку зберегти ці події, вибравши кращі фото з його сторінок в соціальних мережах і замовивши друк полароїдів. Ці невеликі фотокартки, стилізовані під вантажні знімки, користуються зараз великою популярністю. Вони виглядають дуже стильно і підлітку буде приємно взяти їх собою в рюкзак і показати при зустрічі друзям.

Подарунок дорослому

Враження та спогади - найцінніше, що у нас є. А ще у нас є чудова можливість відібрати найяскравіші з них і відобразити на фотопапері у вигляді фотокниги. Вона може бути тематичною: наприклад, в ній може розповідатися історія вашої дружби з одержувачем подарунка або історія успіху вашого колеги по роботі. Якщо нічого не приходить в голову, подивися шаблони для фотокниг на нашому сайті. Дуже може бути, в процесі знайомства з ними у тебе народиться ідея, як порадувати свого друга в його день народження.

Подарунок для людей в зрілому віці

Наші бабусі і дідусі дуже люблять прикрашати інтер'єр фотографіями членів своєї сім'ї. Ти можеш допомогти їм в цьому, замовивши фотокартини, на яких відображені ваші найвдаліші спільні фото. Цей теплий і добрий презент напевно порадує дідуся з бабусею, показавши, що ти їх пам'ятаєш, цінуєш і любиш.

Сподіваємося, ми наштовхнули тебе в правильному напрямку і ти подаруєш дійсно класний і оригінальний подарунок! Не забувай своїх близьких! Бажаємо вам проводити більше часу разом і частіше фотографуватися! ;)