Мова
Мова
Язык
English
cartuser
21 Вересня 2018

Як зекономити на випускних фотокнигах?

@gramofonua
випускні альбоми за доступними цінами

Вже були на батьківських зборах цього року? По скільки збираєте на штори, зошити з англійської та ремонт класу? Класна вже озвучила ціну випускного альбому від місцевого фотографа?

Зі шторами ми Вам не допоможемо, бо штори річ життєво необхідна, а ми їх не робимо, а от з альбомами маємо невеликий лайфхак….

1. Фотокнига Gramofon коштує від 199 грн за 24 сторінки.

2. Якщо книг більше 10-ти, - отримаєте знижку 20% і ціна за екземпляр становитиме вже 159 грн.

3. Якщо сума замовлення більше 1000 грн - відправимо його безкоштовно.

4. У нас вже є готові шаблони, які необхідно просто заповнити фото, а в кожного з Вас у телефонах та фотокамерах зберігаються сотні фотографій з першого дзвоника та інших шкільних подій.

Отже, тему для нового обговорення у батьківському Viber-і ми Вам задали, а наразі покажемо, що у нас є готового з шаблонів :)

"До побачення, дитячий садок!"

Милі малюночки і чисті кольори фонів ідеально доповнять фото, а на останній сторінці можна буде намалювати (або написати) добрі побажання в пам'ять про дитячий садок.

альбоми для випускників дитячого садка

"Перший раз у перший клас!"

Фото з лінійки, перші фото за партою та з однокласниками, перші підручники та канцелярське приладдя в руках уже школярика. Шаблон для збереження дорогих серцю спогадів про перший похід малюка до школи.

альбом про перше вересня

"Прощавай, молодша школа!"

Закінчення молодшої школи - важливий та відповідальний момент, тож хай про нього нагадує ця життєрадісна та оригінальна фотокнига.

випускні альбоми для учнів 4 класу

"Мій шкільний альбом"

Жодна книга не зможе передати відчуття ностальгії і візуалізувати приємні спогади про шкільні роки так, як це зробить випускний альбом

випускні альбоми для старшої школи

Це ще не все....

У нас є багато інших шаблонів, як випускних так і універсальних.