Мова
Мова
Язык
English
cartuser
04 Січня 2017

Як правильно зберігати важливі фогорафії

@marina_boni

Відгуки про Gramofon.ua

Чи багато у Вас фотографій?) У мене в телефоні 24342 фото, і це за рік !!! А надрукованих фотографій у мене дуууже мало, можна на пальцях порахувати, але я трохи виправила ситуацію, завдяки супер сервісу gramofon.ua. Я надрукувала прекрасний інстабук де вмістила перші пів року життя синочка, виписку та інші події за цей час.

Яке це чудо) Гортаєш книгу, згадуєш все найкращі моменти) А як все зручно і просто зробити у них на сайті) Просто завантажуєте фото з телефону і все - чекаєте посилочку. Все дуже швидко? Якісно і красиво. Дуже рекомендую єдина проблема, дуже складно вибрати - хочеться надрукувати все і відразу)))

Причому в різних інтерпретаціях: книгу, холсти, календарі, магніти, фото ... Дуже все треба і відразу. У цьому випадку потрібно стежити за сторінкою gramofon.ua - там бувають акції і знижки. Не всі фото показала на знімку - це сюрпризи для моїх близьких.

Спасибі @gramofon.ua що полегшили мені муки, з приводу вибору подарунків на Новий Рік. І взагалі - ваша продукція універсальна і актуальна на будь-які свята.

Автор: @marina_boni