Мова
Мова
Язык
English
cartuser
07 Вересня 2017

Найкращі блоги у Instagram

@gramofonua

Знайомся з найцікавішими блогами

Інстаграм - справжній рай для візуалів! Навряд чи тобі вдасться знайти стільки ж вражаючих фото десь в іншому місці. І ми за службовим обов'язком проводимо чимало часу, відкриваючи для себе простори цієї найкрасивішої з соцмереж.

Звичайно ж, найкращі посилання дбайливо складаються «в скарбничку», щоб нічого не втратити. І зовсім недавно, обговорюючи чергову цікаву знахідку, ми зрозуміли, що просто не маємо права приховувати від вас всі ті цікавинки, які нам зустрілися. Так що зустрічай наш перший (але далеко не останній!) ТОП-5 інстаграм-блогів, про які ти обов'язково повинен знати!

@desserted_in_paris. Що тут найцікавіше - суперкрута колекція взуття або апетитні солодощі? У нас немає відповіді на це питання. Можливо, ти підкажеш? Втім, просто пропонуємо просто помилуватися цими яскравими фото, зробленими на вулицях романтичного Парижу.

@biancabuitendag. Хочеш знати, де оселилося вічне літо? Зазирни в цей блог! Його героїня - дівчина-серфер, яка робить найатмосферніші в світі фотографії блакитного океану, золотих пляжів, зелених пальм і багатьох інших, таких літніх і красивих, речей. Погортати цей блог - це як пару днів у відпустці провести.

@thisisdax. Любителі подорожей і архітектури обов'язково оцінять цей блог. Незвичайні ракурси, гра світла і тіні, краса міських вулиць, яку ми звикли не помічати ... Обов'язково зазирни сюди, щоб підглянути нові ідеї для своїх фото!

@mila_mila_mila_. Тут ти знайдеш неймовірно ніжні, «дівочі» фото, які не можуть залишити байдужим! Цей блог - справжня знахідка для тих, хто шукає натхнення. Красиві розкладки, милі фото пікніків у парку і стильних дівчат, так схожих на казкових фей! Але головна родзинка цієї сторінки - просто приголомшливі пастельні тони, в яких витримані всі знімки. Подивися на ці фото і поділися з нами враженнями!

@selfiesacrosseurope. Кому сподобається цей блог? Завзятим мандрівникам і тим, кому цікаво спостерігати за людьми, що відкривають для себе нові міста. Автори цього блогу знімають фото туристів, які роблять селфі. Тут ти не просто можеш впізнати на черговому знімку вулиці рідного міста (адже автори блогу подорожують по всьому світу), а й знайдеш справжні емоції. Що найголовніше - тільки позитивні!

Ми точно знаємо, що у тебе є не один і навіть не десять улюблених блогів. Розкажи нам про них, і ми обов'язково зробимо їх героями нашої наступної розповіді про найцікавіші сторінки, знайдені нами в Інстаграмі. До речі, цю рубрику ми плануємо зробити щотижневою. Як тобі така ідея?

А ще, із задоволенням послухаємо твої враження про сторінки, про які ми розповіли сьогодні. Можливо, якась із них здалася тобі не такий вже і цікавою, а у кого-то ти вже підглянув ідеї для фото, які прикрасять твою нову фотокнигу (замовити її ти можеш тут) або перетворяться на стильні полароїдні фото.