Мова
Мова
Язык
English
cartuser
28 Лютого 2018

Як вибрати подарунки до 8 березня

@gramofonua
Напередодні подарункової лихоманки, котра завжди починається ближче до 8 березня, ми всі ламаємо голову над вічним питанням "Що подарувати?". Подарунки до 8 березня бувають вічні, а бувають трендові. А ще бувають такі, які поєднують в собі і те й інше!
 
Інстабук - саме такий подарунок. Відома сентенція "кращий подарунок - це книга!" набуває нового сенсу в контексті сучасності. Сучасні ми і дня не можемо прожити без фоточок. Усі значимі події, всі приємні враження, зустрічі з друзями, подорожі, відпочинок і навіть робота, про все це у нас є гарні, яскраві та емоційні фоточки.  Так чому б не вибрати свої найкращі і залайкані фотографії з Інстаграму і не роздрукувати їх у вигляді стильного інстабука?
 
Для кого можна замовити фотокнигу в подарунок?
 
• Для себе коханої. Найкращі спогади, які завжди з тобою! Світ стрімко змінюється і ти разом з ним. Щоб простежити ці зміни, зручно, а головне - приємно мати під рукою компактну фотокнигу в форматі інстабука.
подарунок на 8 березня - інстабукподарунок для себе на день жінок
 
• Для улюблених подруг. Замість того, щоб кожному окремо вигадувати подарунок, можна зробити кілька однакових інстабуків, в яких будуть надруковані на якісному фотопапері ваші найкращі спільні моменти! Фотокниги можуть відрізнятися одна від одної обкладинками з тисненням або написами персонального логіна одержувача подарунка. Інстабук дружби для друзів назавжди!
подарунок для подруги на 8 березня - інстабукщо подарувати подрузі на 8 березня
 
• Для сім'ї. Якщо бабуся не йде в інтернет лайкати твої фоточки, подаруй бабусі шматочок інтернету у вигляді інстабуку! Народження дитини, весілля, дні народження - всі ці важливі для сім'ї події і просто щасливі моменти року, оформлені в компактну і стильну фотокнигу приємно буде зберігати і дивитися разом.
 
подарунок для мами на 8 березня - інстабукщо подарувати бабусі на 8 березня
• Для колег. Якщо тобі пощастило і ти працюєш в дружному жіночому колективі, то інстабук з історією вашого щоденного трудового подвигу - чудовий корпоративний подарунок! З любов'ю і гумором.
 
подарунок для колеги на 8 березнящо подарувати колезі на 8 березня
Замовити фотокнигу (інстабук)у нас можна з доставкою поштою в будь-яку точку світу! Якщо твої друзі і сім'я далеко, ти все одно можеш подарувати їм оформлену своїми руками фотокнигу, а ми відправимо її поштою адресату.