Мова
Мова
Язык
English
cartuser
11 Серпня 2016

На кого підписатися в Інстаграм

@gramofonua

Найкраще з Інстаграм

За останній час інстаграм став чудовою соціальною мережею, де багато талановитих фотографи, художники та інші нестандартні особистості можуть знайти шанувальників своєї творчості. Більш того, багато хто використовує інстаграм, як джерело натхнення, для пошуку нових ідей і свіжих поглядів.
Пропонуємо вам підбірку цікавих користувачів, чия творчість може вас здивувати або надихнути на створення чогось прекрасного.
Отже, зустрічайте:
@ioanavanc
Іоана - архітектор з Румунії. Займається створенням різних картинок з підручних засобів. Останнім часом вона використовує в основному шоколад, а викладає картини в ложках.
@olafbreuning
Якщо ви любите фотографувати їжу або тістечка з кавою - цей автор для вас. Олаф фотографує їжу. Але робить знімки не просто по типу «світ повинен знати, що я їм», а викладає всякі смішні обличчя. Іноді він також знімає речі, які його оточують.
@abbasspace
Представляємо вам креативного дизайнера з Манчестера. У його акаунті ви знайдете приголомшливі малюнки, фотографії, яскраві дизайнерські рішення і дивовижні об'єкти
@pchyburrs
Зустрічайте художницю з Сіднея. Її фотографії в основному складаються з яскравих і концептуальних речей, які вона створює власними руками. До речі, власне руки і маніпуляції з ними також відображені на її знімках.
@moography
Інстаграммер з Південної Африки. Його фотографії відображають маленький вигаданий світ, де основним сюжетом виступає його iPhone і те, що він з ним робить. Дуже мило, правда!
@edadurust
Еда - графічний художник з Туреччини. Її картини - незвичайний погляд на цілком звичайні і звичні для нас речі. Більш того, вона також створила додаток, яке відіграє різну музику в залежності від її настрою.
@asanomakoto
Хто з вас не любить морозиво? Думаємо, таких знайдеться небагато. Наш наступний фотограф робить дивовижні речі з морозива і викладає фотографії своїх шедеврів в інстаграм.
@desserted_in_paris
Кондитер з Парижа не тільки вміло звертається з шоколадом та іншими десертами, але ще і створює з них симпатичні вироби. До того ж, у нього величезна колекція взуття. Дивіться самі!
@thecrazyplatelady
Жаклін з Канади, напевно, ніколи не миє тарілки, тому що вона на них малює. Так, саме таке незвичайне панно для своїх картин використовує ця художниця.
@apredart
І, наостанок, наймиліший Інста-блогер. Ілюстратор самоучка зі Швейцарії викладає в інстаграм свої дуже милі малюнки. Ви обов'язково повинні на них подивитися!

Сподіваємося, вам сподобалася наша добірка. Залишайте в коментарях своїх Інста-блогерів, які є джерелом вашого натхнення. З радістю їх переглянемо!

Фото: @anastasiyazuzya