Мова
Мова
Язык
English
cartuser
02 Травня 2023

Нові матеріали для обкладинок

@gramofon.ua
текстильні обкладинки для фотокниг

Ми додали 10 нових кольорів

Представляємо вам десять нових кольорів матеріалів, які точно стануть улюбленими серед дизайнерів і творців. Від світлих і повітряних тонів, таких як Скай і Айворі, до багряних і стильних Бордо та Сакура, і навіть до більш темних і глибоких відтінків, таких як Рейвен і Форест, наші нові кольори матеріалів зроблять ваші проекти більш яскравими і креативними. Крім того, у нас також є декілька нейтральних варіантів, таких як Стоун і Мокко, які допоможуть створити елегантний і стильний образ. Амбер і Левіс - це чудовий вибір для тих, хто любить кольорові контрасти і хоче використовувати яскраві та вишукані кольори. Оберіть свій улюблений відтінок і додайте свіжості і новинок до вашого проекту!


Тепер палітра текстилю для обкладинок фотокниг розширилась ще на 10 кольорів. Та це не тільки кольори, а і нова текстура. Нова лінійка текстилю має більш ніжну текстуру та тонші волокна ніж Льон, до якого ви звикли. Загалом, ця лінійка матеріалів дуже схожа на ситець.

Новий матеріал більш тонкий, чудово прилягає до обкладинки і гарно складається на кутах. Для створення мінімалістичного та природнього дизайну - це саме той варіант. Але зауважте, що за текстильними обкладинками трохи важче доглядати ніж за шкіряними.


Приміряти нові матеріали на фотокнигу можна в нашому редакторі, вкладка "Текстиль" на обкладинці. Пам'ятайте, що налаштування екрану кожного пристрою відрізняються, тому готова фотокнига може дещо відрізнятись від макету. Для замовлення оберіть бажаний шаблон фотокниги, вкажіть параметри та перейдіть в редактор для створення своєї фотокниги.