Мова
Мова
Язык
English
cartuser
26 Березня 2018

Полароїди чи класичний фотодрук? Що обрати?

@gramofonua

Допоможемо визначитися з вибором

Ох вже ці нестерпні муки вибору: завжди хочеться зробити все оптимально, розумно і по фен-шую. А вже коли справа доходить до улюблених фотографій, тут вже і зовсім можна збожеволіти! Адже всім нам хочеться бачити себе лише на кращому фотопапері, тільки в кращому форматі і тільки в самому кращому фотоальбомі! :)

Трохи забігаючи вперед, поспішаємо тебе заспокоїти: неправильного вибору у випадку з друком фотографій бути просто не може. Для кожного випадку підійде свій спосіб, і тобі просто потрібно знайти свій формат. Впевнені, що прочитавши цю невелику статтю, ти вибереш саме те, що потрібно?

Фотографії Polaroid: безсмертний вінтаж

Абсолютно неважливо, чи пам'ятаєш ти 90-е і наскільки глибоко розбираєшся в темі фото, Полароїд напевно асоціюється у тебе з невеликими квадратними фотознімками з білою рамкою і полем для підпису внизу. Ще б пак! Адже навіть незважаючи на банкрутство компанії Polaroid, народжений нею формат залишається популярним навіть у нашу цифрову епоху. За прикладами далеко ходити не треба: навіть лого твого улюбленого інстаграма - це нагадування про ті часи, коли маленька квадратна фотографія виїжджала з квадратного фотоапарата, роблячи квадратними очі не розбалувнаих прогресом людей.

magnets

Фотографії Polaroid сьогодні - це не просто стильний вінтаж, але і дуже практичне рішення. «У чому їх практичність?» - запитаєш ти. В тому, що ці фото просто "невбиваємі"! Ми роздрукуємо твої улюблені знімки на папері Xerox Colotech, що має щільність 300 г / м2, після чого заламінуємо їх з обох боків! Такі фотографії можна носити з собою в кишені або сумочці, клеїти на холодильник, складати в стопку, діставати і показувати друзям хоч кожен день. Навіть через багато років зафіксовані на них моменти залишаться такими ж яскравими, теплими і живими.

До речі, ти можеш вибрати з двох форматів - 9х11 (саме такими ми і звикли бачити легендарні Полароїди) і зручний квадратний 9х9. Зверни увагу, що ці фото ми друкуємо поліграфічним методом, а значить, для найкращого результату, варто підібрати для них більш якісні вихідні знімки. Замовити Полароїд ти можеш у вигляді комплекту з 24 штук, а в подарунок ми вкладемо оригінальну і зручну підставку для них. Термін їх друку - 4 робочих дні. Але якщо тобі потрібно мало не "на вчора", постав галочку "терміново" при замовленні, і вони будуть готові за 2 робочих дні. Вартість прискореного друку становить + 30% до ціни замовлення.

Класичний друк фото

Якщо ви не прагнете надати вашим знімкам якусь ностальгічну ауру і не збираєтеся відчувати їх на міцність, вам цілком підійде стандартний друк фото. Практично в будь-якому місті можна без проблем знайти фотосалон, проте навряд чи у них можна буде роздруковувати улюблені фото прямо з соцмереж. А у нас можна! :)

magnets

У нас ви зможете замовити друк фото, що знаходяться на вашому смартфоні, ноутбуці, в Facebook або на акаунті Google+. Ніякої метушні з флешками і не потрібно нікуди йти. Роби замовлення прямо на сайті, і ми доставимо фото на вказану тобою адресу. Ми друкуємо "класичні" фото на якісної фотопапері Fuji в 5 звичних тобі форматах. Ти можеш вибрати глянсову або матову друк, а також додати до фотографій рамку. Важливо пам'ятати, що для таких фотографій є мінімальне замовлення (наприклад, для формату 10х15 це 24 штуки). Термін друку - 2 робочих дня.