Мова
Мова
Язык
English
cartuser
27 Лютого 2018

Цікавинки з Instagram

@gramofonua

На кого підписатися в Інстаграмі

Не знаємо, як ви, а ми вже відчуваємо наближення весни, незважаючи на морози, що різко вдарили "під завісу" зими. І, як завжди навесні, дуже хочеться оновлень. Хтось змінює стрижку, хтось переїжджає в інший міста, а ми допоможемо тобі оновити твій фід Інстаграму. Хто знає, може ці знімки надихнуть тебе на нові фотографії. А вони допоможуть тобі замовити фотокнигу з кращими з них, щоб краса не пропадала. Так що зустрічай нашу нову добірку найцікавіших блогів, які ми знайшли на безкрайніх просторах Інстаграма.

@snowflakesfairy. Цей лайфстайл-блог ми радимо першим, коли чуємо питання "на кого підписатися в Інстаграм?". Для візуалів тут - величезна кількість неймовірно красивих фотографій (зверни увагу на оригінальну обробку і кольорову гамму). А для тих, кому важлива не тільки форма, а й зміст - коротенькі замальовки про любов до себе і до життя в цілому.
@tworedbowls. І ще один блог про любов. Напевно, на нас так впливає нещодавній День Святого Валентина або весна, яка ось-ось настане. У цьому інстаграм-акаунті ти познайомишся з найсмачнішими (в прямому сенсі цього слова) фотографіями. Адже в ньому - неймовірно красиві фуд-фото. І не тільки вони. На відміну від безлічі інших блогів, він розповідає історію люблячої родини і радує милими фотографіями.
@rinne172. Знову поговоримо про їжу. І котиків. 125 тисяч підписників стежать за життям кота - модника і гурмана. І секрет тут не в суперякісних фотографіях або дивовижних подорожах, а в тому, що кожен пост - неймовірно смішний і милий. А ще, цікаво - в чому ж секрет кота, який із задоволенням позує в ексцентричних образах. @sveta_sanders. Невичерпне джерело натхнення для тих, хто просто життя свого не уявляє без яскравого оригінального манікюру. Тут є і свіжі ідеї дизайну нігтів, і докладні відео-туторіали, і огляди лаків і аксесуарів для манікюру. Як тобі наша добірка?

Подобається? Якщо вона надихнула тебе на творчість, ти можеш створити фотокнигу з нових фотографій, або просто роздрукувати фото з Інстаграм у нас;)