Мова
Мова
Язык
English
cartuser
15 Березня 2018

Випускні фотокниги

@gramofonua

Як створити шкільну фотокнигу

Соціологи стверджують, що найміцніші і найдовші стосунки між людьми зав'язуються в дитинстві і юності. Коли ми разом ростемо, дорослішаємо, вчимося і міняємося - ми стаємо один одному практично сім'єю. Спогади про ці дні будуть приємно хвилювати нас все життя, і тому дуже важливо, щоб твоя шкільна фотокнига була досконалою!

Просто взяти і надрукувати шкільні фотографії можна, звичайно, але це зовсім не те задоволення, яке може подарувати тобі якісна і креативна фотокнига, наповнена твоїми спогадами. Так само, як для картини, важлива правильна рама і грамотне освітлення, так і для фотографій велике значення має оформлення. Розмір і форма альбому, фотообкладинка, текстильна обкладинка або обкладинка з екошкіри, яскраві кольори оформлення або стримані пастельні? Ці параметри можуть надати твоєму альбому консервативний респектабельний вигляд або ж яскраву легкість і креативність, в залежності від твоїх особистих побажань і поставлених завдань.

magnets magnets

Сучасний друк фотокниг дозволяє тобі інтерактивно приймати часть у створенні твого пам'ятного фотоальбому в комфортній для тебе обстановці. Ти можеш скористатися одним з найстильніших готових шаблонів на нашому сайті, збудувавши свою драматургію послідовності і компонування кадрів в альбомі. Може статись, тобі підійде актуальний і яскравий формат інстабук для твого випускного? Або ти можеш створити свій власний шаблон з нуля в нашому редакторі.

magnets magnets

На нашому сайті можна зберегти чернетку і повернутися до неї трохи пізніше, щоб у тебе була можливість не поспішаючи, вдумливо, у зручний для тебе час розмістити фотографії в альбомі. Або, може, ти захочеш порадитися з іншими учасниками фотоальбому і внести правки.

magnets

Випускні бувають не тільки шкільні. А що, як ти захочеш надрукувати фотокнигу з першого випускного з садка свого малюка? Або перед тим як попрощатися з друзями по універу, ви захочете відобразити назавжди вашу історію дружби і дорослішання? А може, твій кулінарний майстер-клас виявився таким цікавим і повним нових яскравих знайомств і пригод, що по його закінченні тобі захочеться зробити жартівливу випускну фотокнигу? У нас є відповідний і для такого випадку формат! Кожен етап твого життя важливий, цінний і вартий того, щоб надрукувати про це книгу. Тим більше, що сучасна якісна фотодрук варто зовсім недорого! Ми постаралися створити ідеальні умови для того, щоб твоя фотокнига на випускний стала королевою фотобалу! :)