Мова
Мова
Язык
English
cartuser
13 Вересня 2016

Знижка на календарі з фото 10%

@gramofonua

Фотокалендарі зі знижкою

Що потрібно для того, щоб все встигати і не забувати про всілякі важливі речі, яких в житті сучасної людини - безліч? Варто не лінуватися, завести собі блокнот для важливих нотаток, а ще - завжди мати під рукою зручний і красивий календар. Наприклад, календарик, надрукований з твоїх улюблених фотографій! Хочеш собі такий? Або, може, у тебе вже є такий, але хочеться новенький? Тоді сьогодні - чудовий день, щоб його отримати! Адже у нас діє знижка 15% на друк календарів з фото!

Щоб її отримати, введи наш промокод calendar1 при оформленні замовлення. Хочеш знати більше про те, як ми друкуємо календарі з Інстаграм? Завжди раді поділитися! Календарик складається з 12 карток (по одній на кожен з місяців в році) формату 10х15. Вони надруковані поліграфічним способом на якісному і цупкому папері щільністю 300 г / м2 і покриті двосторонньої ламінацією. Ми робимо це для того, щоб картки були більш щільними і довговічними, а кольори фотографій стали ще яскравішими. Крім того, заламіновані календарі з Інстаграм не вигоряють і не тьмяніють з часом.

Складаючи свій фотокалендар, ти можеш зробити його абсолютно унікальним і надати йому максимум індивідуальності. Наприклад, не тільки завантажити в нього своє фото, а й вибрати одну з трьох мов календарної сітки. Розробляючи календарики, ми вирішили зупинитися на трьох найпопулярніших "в наших широтах" - українською, англійською та російською мовах. Крім того, почати відлік свого календаря ти можеш з будь-якого з 12 місяців року. Термін друку таких календарів - всього-на-всього 4 робочих дня. Дуже швидко, чи не так? Ну а тим, хто дуже поспішає, ми можемо надрукувати замовлення всього за 2 робочих дня. Така послуга називається "терміновий друк" і коштує 30% від вартості твого замовлення.

 

ЗАМОВ КАЛЕНДАРИКИ ЗІ ЗНИЖКОЮ ТУТ