Мова
Мова
Язык
English
cartuser
23 Березня 2018

Як вибрати весільну фотокнигу

@gramofonua

Допомагаємо вибрати найкраще оформлення для твоїх весільних фото

Весілля - подія дуже приємна, важлива і прекрасна, але дуже клопітка! Скільки всього потрібно продумати і підготувати! Вибрати фотографа, сукню і нареченого! А після весілля потрібно вибрати фотокнигу, в якій найкращі і ретельно відібрані тобою моменти цього Дня будуть зберігатися все життя. Дозволь трохи полегшити тобі муки вибору і допомогти розібратися в альбомах і шаблонах.
 
Наприклад, твоя весілля було або буде в національному стилі. Тоді наш весільний шаблон "Етно" ідеально обрамить твої дорогоцінні фотографії в традиційні і разом з тим дуже актуальні і стильні орнаменти. Текстильна обкладинка з ефектною тканинною фактурою стане "вишенькою на торті" твоєї фотокниги!
magnets
 
Для романтичного і ніжного весілля в пастельних тонах тобі підійде шаблон "Вінтажний". Легкий мрійливий серпанок вінтажного оформлення підкреслить захмарну висоту вашої любові і назавжди збереже чистоту ваших кращих почуттів у статичних кадрах! Шаблон "Вінтажний" - твій вибір, якщо ти романтик, а може навіть поет.
magnets
 
Якщо ваше весілля було тільки для двох, якщо ви вирішили, що цей день тільки ваш і відмовилися від традиційного торжества з тамадою і купою гостей, то весільна книга в стилі "LOVE" стане прекрасним продовженням вашої історії закоханих.
 
magnets
Кінематографічно-ефектний "Чорно-білий" шаблон сподобається тобі, якщо твій стиль - елегантна класика. Нічого зайвого, тільки ви і абсолютний вічний стиль. Обкладинку для такого альбому краще замовити з екокошкіри. Дуже якісної екошкіри! Білої. У нас така є.
magnets
 
Для тих пар, почуття яких палкі і яскраві, як літо, для щасливих, безтурботних, як літні канікули, закоханих, найкраще підійдуть шаблони "Квітковий" або "Літній". Ніякого пафосу, тільки радість життя, тільки любов і легкість кульбаб!
 
magnets magnets
Якщо жоден із запропонованих нами шаблонів тобі не підходить, то ти можеш створити свій унікальний шаблон в нашому редакторі. Ти також можеш доповнити один готовий шаблон елементами іншого, якщо тобі сподобалися обидва і ти не можеш вирішити, який краще. А може, цього разу буде не твоє весілля, а весілля друзів? Тоді ти можеш подарувати їмдрук фотокниг, оформивши подарунковий сертифікат! Стильна, якісна і сучасна фотокнига на весілля - чудовий подарунок, який точно порадує і стане в нагоді.