Мова
Мова
Язык
English
cartuser
01 Травня 2018

10 найкращих ідей для фотокниг

@gramofonua

Фотокниги на всі випадки життя

1. Весілля

Немає жодних сумнівів в тому, що весільна фотокнига - обов'язковий атрибут весілля! А ось якоюь ця книга буде, неформальною або "солідною", класичною або екстравагантною - вирішувати тобі! Ти можеш замовити фотокнигу в останній момент, колис потім, а можеш погортати шаблони для фотокниг вже зараз, щоб бути готовою до того дня, коли наречений прискаче в твоє життя на білому коні!

2. Випускний

Випускний може бути не тільки шкільним. Випустила можна хоч з садка, хоч з курсів ораторського майстерності або навіть з в'язниці (жартуємо)! Будь відрізок твого життя важливий, цікавий і гідний окремої фотокниги.

3. Відпустка

Фотографії придумали для того, щоб зберігати кращі моменти нашого життя. А кращі моменти нашого життя - це відпустка! Найщасливіше людина виглядає в перервах між улюбленою роботою. Неважливо, де ти проведеш свою відпустку: в сільському будиночку бабусі або на Мальдівах. У будь-якому випадку це будуть дуже радісні спогади, які буде приємно гортати вечорами після роботи! ;)

4. Сімейне Різдво

Якщо вся твоя родина зібралася в святковий день за одним столом, то, швидше за все, свято вийшло теплим і душевним. Фотографії, на яких все разом, такі красиві і гарно вбрані, стануть чудовим подарунком родині! Сучасний друк фотокниг дозволяє створити фотоальбом онлайн з подальшим відправленням поштою всім родичам.

5. Любов

Любов наділяє сенсом абсолютно все. Скільки фільмів про любов, скільки книг і пісень! Фотокниг про любов теж має бути багато! Подивися, як буде виглядати твоя фотокнига онлайн. Погортай свою лавсторі і виріши, чи варто її надрукувати. Ми вважаємо, варто!

6. Подорож

Кожна людина - це унікальний фільтр, через який Париж, Лондон і Рим виглядають по різному. Не буває однакових вражень. Створена в нашому редакторі фотокнига своїми руками допоможе тобі зберегти і передати свої враження найбільш точно і виразно. У нас є готові шаблони для найпопулярніших туристичних місць, або ти можеш створити свій унікальний шаблон в нашому редакторі.

7. Народження дитини

Народження дитини - це дуже радісна подія. Дуже емоційна! Час справжньої близькості і ніжності. Час любові і турботи. Час перших фотографій, першої дитячої фотосесії і час для першої фотокниги. Чудовий, чарівний час!

8. Вагітність

Коли-небудь ти не повіриш, що твоя дитина в тобі поміщаслася! І ось тут на допомогу прийде фотокнига про твою вагітність. Чудові перетворення і зміни, які завжди будуть тебе дивувати і тішити.

9. День народження

Деякі дати ми відзначаємо з великим розмахом, ніж інші. Повноліття або ювілей, який, ха-ха, тільки раз в житті! Не пропусти цю знаменну подію і обов'язково відзнач його так, щоб було про що надрукувати фотокнигу!

10. Похід

Активні види відпочинку відрізняються від пасивних видів відпочинку різноманітністю вражень. Якщо ти десять днів лежиш на піску біля моря, то це одна історія. А ось якщо ти десять днів йдеш по горах, сплавляєшся на каяках, ночуєш в наметі і граєш на гітарі біля вогнища, то це зовсім інша історія. Історія для величезної фотокниги!